Samenwerken

Eén simpele app om te bellen, berichten te versturen en te vergaderen


Maak van je team een succes.

Vermijd afleiding en werk in realtime samen. Gebruik slimme functies om collega's te laten weten wanneer je beschikbaar bent. Blijf verbonden, blijf productief.

Volledige controle.

Met één app kun je je apparaten, voicemail en communicatiefuncties beheren.
Telefoneren, chatten, videovergaderingen en teleconferenties.

Visueel intuïtief

Met visuele statusindicatoren zie je snel of een collega aan de telefoon is, in vergadering zit of een dagje weg is.
Minder tijd verspild aan voicemail, meer tijd besteed aan productief zijn.


Bellen

Zelfs in het tijdperk van chat en e-mail zijn spraakoproepen nog steeds de meest persoonlijke manier om deel te nemen. Maar met meer eisen aan uw werkdag, moet u het maximale uit elk gesprek halen.Profielen - voorbij aanwezigheid

Pas uw communicatie aan op basis van beschikbaarheid. Routeer oproepen naar uw mobiel, vaste lijn of softphone. Met één klik kunt u gesproken verwijzingen en gespreksopname activeren, gesprekken doorschakelen naar collega's en gepersonaliseerde voicemailbegroetingen instellen.

Beller opzoeken en ID-maskering

Zie wie er belt, zelfs als de informatie van de beller niet is opgeslagen, door automatisch te zoeken in landengidsen. Maskeer bij het bellen uw eigen ID of kies welk nummer u wilt weergeven. Blokkeer of geef prioriteit aan specifieke nummers.


Intranet

Versnel de communicatie met een lijst met contactgegevens van collega's, geordend per afdeling en een lijst met favorieten. Snel zoeken en click-to-dial. Ontvang een melding wanneer een collega beschikbaar is en klaar is om te praten.

Oproepgeschiedenis en voicemail

Bekijk uw volledige oproeplogboek op elk gewenst moment, inclusief gemiste oproepen. Bekijk en beluister voicemails op elk apparaat, op elk moment.


Persoonlijke IVR

Bied bellers bij bezet de mogelijkheid om een bericht in te spreken, aan de lijn te blijven, terugbellen toe te staan wanneer u niet meer in gesprek bent, of de oproep door te verbinden met een aangewezen alternatief (receptioniste of collega).

Veel nummers. Eén apparaat.

Veel reizen tussen kantoren in verschillende landen? Communiceer als een local met alle lokale nummers die je nodig hebt.

Berichten

Drie duidelijke, intuïtieve berichtengroepen - individueel, team- en bedrijfsbreed. Bericht individuen via sms of instant message. Start groepschats of neem deel aan openbare chatrooms. Visuele statusindicatoren laten u weten wanneer het een goed moment is om een collega een bericht te sturen.

Vergaderingen: spraak- en videoconferenties

Nu het personeelsbestand steeds wijder wordt verspreid, zijn virtuele vergaderingen een geweldige manier om barrières te slechten en samen te werken met collega's. U hebt een oplossing nodig die robuust, flexibel en intuïtief is.

Flexibel

Van één-op-één tot interacties met kleine teams, videoconferenties met maximaal tien personen of spraakconferenties met maximaal 250 deelnemers.


Intuïtief

Met WebRTC kunnen gebruikers videovergaderingen rechtstreeks vanuit de browser starten - geen extra software-installaties vereist.