PBX Telefoonsystemen


Vaste en mobiele telefonie, en PBX.

Al uw communicatienoden op één plaats.

Elk apparaat, elk platform.

Ongeacht waar een oproep plaatsvindt, via mobiel, PSTN of internet,
de ervaring en functies zijn hetzelfde.Native mobiele oplossing

Mobiele abonnementen rechtstreeks van SkyHi. Self-service activering van SIM en eSim via één interface. Flexibele data-abonnementen, inclusief roaming.

eSIM

De nieuwe generatie simkaarten, eSIM, maakt de gebruikerservaring snel, eenvoudig en milieuvriendelijk.
Binnenkort beschikbaar!


Vast-mobiel convergentie

Mobiele en vaste telefonie via mobiel, PSTN, draadloos LAN, VoIP en mVoIP op één apparaat. Telefoonnummers in +65 landen.

Cloud PBX

Verfijnd, betaalbaar, flexibel, veilig. De beurs die meegroeit met uw bedrijf.


IP Telefonie

Goedkoop, flexibel en met perfecte audio – bellen via internet is makkelijker dan ooit met onze complete oplossing. U kunt ook een bureautelefoon of draadloze DECT-telefoon aansluiten.

Softphone

Eén app voor internet, mobiel en desktop - één eenvoudig, uniform huis voor al uw communicatie. Gebruik dezelfde app om sms'jes te versturen, te chatten en te vergaderen met collega's en klanten.

Efficiënte oproepverdeling

Stuur oproepen snel door naar de juiste persoon. Hogere teamproductiviteit. Betere klantervaring.

Slimmere routering

Automatic Call Distribution (ACD), Interactive Voice Response (IVR) en op vaardigheden gebaseerde routering koppelen de klant op intelligente wijze aan de juiste agent. Tijd besparen, de klanttevredenheid verhogen en de productiviteit verhogen.


Geavanceerde programmeerbaarheid

We verbinden via API met uw bestaande CRM- of ERP-systeem en bouwen geautomatiseerde aangepaste stromen voor oproepafhandeling, bijvoorbeeld:

  1. Inkomende oproep ontvangen;
  2. voer een API-aanroep uit naar CRM om te controleren of het nummer van de beller van een VIP-klant is;
  3. Indien waar, routeer het gesprek naar de toegewezen accountmanager.

Flexibele prijzen en contract

Een systeem dat meegroeit met uw bedrijf. Licenties toevoegen, verwijderen of overdragen wanneer u maar wilt.
Eenvoudig beheer. Goedkoop. Geen gedoe.

Licenties opnieuw toewijzen

Wijs licenties toe aan nieuwe collega's. Verwijder ze van degenen die verder zijn gegaan. Snel. Gemakkelijk.


Eenvoudig overzicht

Houd ongebruikte licenties bij met automatische meldingen. Geen verspilling. Geen probleem.

Selfservice beheerdersportaal

Beheer gebruikers, licenties, kosten en beveiliging via één interface. Dankzij onze netwerkintegratie kan de mobiele terminal zich gedragen als een nauw geïntegreerde PBX-aangesloten telefoon. Bied diensten en licenties aan in de mobiele netwerkoperator via onze portal - sim- en eSim-simkaart toevoegen en verwijderen, gegevens opwaarderen, pin-/pukcodes beheren en meer.

Minder admin

Bouw sjablonen voor standaard gebruikersinstellingen. Beheer SIM en eSIM, PIN/PUK, mobiele data en roaming. Reset wachtwoorden en poortnummers - allemaal in slechts een paar klikken.

Betere controle

Op rollen gebaseerde toegang geeft de controle in handen van de juiste mensen. Beperk fouten door gebruikersinstellingen te vergrendelen. Verminder uw last door de verantwoordelijkheid voor specifieke werkplekken te delegeren aan subbeheerders.

Slimmer factureren

Facturen voor individuele gebruikers of werkplekken. Verplaats gebruikers, services of producten tussen kostenplaatsen voor een duidelijkere kostenbeheersing. Bekijk en annuleer eenvoudig ongebruikte licenties, bekijk de verbruikte gegevens, gevoerde oproepen en verzonden berichten.

Gemakkelijkere PBX

Zet een nieuwe PBX op in uren, niet in weken. Dankzij modulaire bouwstenen kunnen beheerders gemakkelijk zelf PBX-services maken, wijzigen en verwijderen, waardoor er minder experts nodig zijn.